Дарение в Девин

2024-01-17, МБАЛ Девин

Ротари клуб София Триадица с голяма гордост споделя за своето дарение в МБАЛ Девин, което е поредната стъпка в нашата мисия за подпомагане на здравеопазването и обществото. Дарихме инхалатор, апарат за измерване на кръвно налягане с маншети за деца и бебета, теглилка за бебета и веноскоп. Това оборудване ще помогне значително на болницата в лечението и грижата за най-малките пациенти.

Инхалаторът е предназначен за лечение на респираторни заболявания, което е от съществено значение за подобряване на здравето и благосъстоянието на децата. Веноскопът, осветяващ вените на децата, улеснява медицинския персонал при поставянето на системи и вземането на кръв, правейки процедурите по-лесни и по-малко болезнени.

Това дарение е израз на нашето желание да осъвременим медицинската услуга, като я направим по-ефективна и по-малко травматична за пациентите. Срещата с целия екип на болницата и местната администрация беше изключително топла и подкрепяща, което потвърди значението и необходимостта от такива инициативи.

Проект

За здравето на нашите деца

Ние сме посветени на детското здравеопазване, като непрекъснато търсим иновативни подходи и решения за подобряване условията. Специален фокус даваме на профилактиката. За да финансираме тази дейност, всяка година организираме пролетен благотворителн бал.

(Още...)