Коледни подаръци на деца в София

2023-12-19

По случай Коледа, Ротари клуб София Триадица се включи в благородната инициатива да зарадва деца в нужда, като дари подаръци на 7 деца от София. Тази акция беше реализирана в тясно сътрудничество с Фондация “Подай Ръка”, която е известна със своята ангажираност да подпомага и подкрепя хора в трудно положение.

Даряването на подаръци по Коледа е повече от жест на внимание - то е символ на надежда, любов и грижа за тези, които се нуждаят от подкрепа. Ротари клуб София Триадица и Фондация “Подай Ръка” се обединиха с цел да предоставят на децата не само материални подаръци, но и да им покажат, че не са забравени и че има хора, които се грижат за тях.

Всяко дете получи внимателно подбрани подаръци, които да отговарят на техните интереси и нужди, като по този начин беше направен опит да се внесе радост в техния свят. Инициативата беше посрещната с голямо вълнение и благодарност от децата и техните семейства, което отново потвърждава, че даването и споделянето могат да направят истинска разлика в живота на хората.

Действията на Ротари клуб София Триадица и Фондация “Подай Ръка” през този коледен сезон са пример за силата на общността и значението на сътрудничеството за постигане на благородни цели. Те демонстрират, че с обединени усилия можем да донесем светлина и надежда в живота на тези, които имат най-голяма нужда от тях.