Включихме се в кампанията "Дари храна, дари любов"

2023-12-21

Навечерието на Коледа винаги носи със себе си духа на дарителствo и благотворителност, а Ротари клуб София Триадица отново демонстрира своя ангажимент към тези ценности, като се включи активно в благотворителната кампания “Дари храна, дари любов”. Събраните 35 тона храна от кампанията представляват значителен ресурс, който ще бъде разпределен в 15 села в Монтанска област.G

Усилията на Ротари клуб и неговите дарители бяха насочени към събирането и даряването на средства за закупуване на хранителни продукти, които са необходими за подпомагане на хората в нужда през зимните месеци. Това действие не само ще осигури на хората основни продукти за оцеляване, но и ще им предаде посланието, че не са забравени и че има хора, които се грижат за тях.

“Дари храна, дари любов” е кампания, която отразява истинската същност на коледните и новогодишните празници - даването, споделянето и обичта към ближния. Ротари клуб София Триадица се гордее със своя принос към тази кампания и продължава да търси начини за подпомагане на обществото, демонстрирайки сила, единство и желание за промяна към по-добро.