Дарение на играчки в Димитровград

2023-10-12, МБАЛ "Света Екатерина" Димитровград

Ротари клуб София Триадица направи дарение на играчки за педиатричното отделение в болницата в Димитровград. Това дарение е част от по-широките усилия на клуба да подкрепя здравеопазването и благосъстоянието на децата в нужда. Представители на клуба бяха топло посрещнати от персонала на местната болница, където дарението беше официално предадено.

Целта на това дарение е да облекчи престоя на най-малките пациенти в болницата, като им предостави играчки и забавления по време на лечението им. Вярваме, че такива малки жестове могат да направят голяма разлика по време на престоя на децата в болница, като им помогнат да се чувстват по-комфортно и по-малко изолирани.

Дарението беше възможно благодарение на щедростта на членовете на Ротари клуб София Триадица и на подкрепата от общността. Финансирано е с волни пожертвования и е пример за силата на общността, за това как съвместните усилия могат да донесат положителна промяна в живота на хората.

Ротари клуб София Триадица продължава да търси начини да подкрепя и подобрява живота на тези в нужда, като се фокусира върху здравеопазването, образованието и благосъстоянието. Този акт на дарителство е само един пример за постоянната ангажираност на клуба към доброто на обществото и неговата воля да действа като катализатор за позитивна промяна.