Дарение за болницата в Свищов

2023-06-21, Болницата в Свищов

На 21 юни, 2023 г. Ротари клуб София Триадица с гордост направи дарение на болницата в Свищов. Нашето дарение включваше 12-канален ЕКГ монитор, професионален инхалатор и педиатричен апарат за кръвно налягане с маншет.

12-каналният ЕКГ монитор ще подобри способността на болницата да открива и следи сърдечни условия, играейки ключова роля в предотвратяването и лечението на сърдечни заболявания. Професионалният инхалатор е жизнен инструмент за справяне с дихателни условия, осигурявайки на пациентите оптимално лечение. Педиатричният апарат за кръвно налягане, съчетан с маншета, ще осигури точни измервания на кръвното налягане при деца, което е ключов аспект от педиатричната здравна грижа.

Като Ротари клуб София Триадица, нашата мисия съвпада с подобряване на здравето на общността. Вярваме в личния принос и това дарение е една такава стъпка към нашата цел. Изразяваме нашата искрена благодарност към персонала на болницата в Свищов за тяхната неуморна служба и очакваме с нетърпение повече възможности за сътрудничество, за да служим по-добре на нашата общност.

Проект

За здравето на нашите деца

Ние сме посветени на детското здравеопазване, като непрекъснато търсим иновативни подходи и решения за подобряване условията. Специален фокус даваме на профилактиката. За да финансираме тази дейност, всяка година организираме пролетен благотворителн бал.

(Още...)