Дарение за болницата в Харманли

2023-05-17, Болницата в Харманли

На 17-ти май 2023 г., Ротари клуб София Триадица имаше удоволствието да дари дефибрилатор на болницата в Харманли, отбелязвайки значителна стъпка в нашите продължаващи усилия за подкрепа на общественото здравеопазване. Това спасително устройство ще увеличи способността на болницата да реагира на кардиологични спешни случаи и подчертава нашия ангажимент към здравословния начин на живот и предотвратяването на болести.

Дефибрилаторите са животоспасяваши при много широк спектър от спешни случаи и с това дарение се надяваме да помогнем на болницата в Харманли да подобри статистиките за оцеляване в тези критични ситуации. Като организация, дълбоко вкоренена в обществената служба и филантропията, Ротари клуб София Триадица вярва в силата на личния ангажимент и въздействието, което всяко едно добро дело може да има.

Изразяваме най-дълбоката си благодарност към болницата в Харманли за тяхната посветеност на здравеопазването и продължаващата им служба за общността. Очакваме с нетърпение повече възможности за сътрудничество в бъдеще, продължавайки нашата обща мисия за подобряване на здравето и благосъстоянието на общността.

Проект

За здравето на нашите деца

Ние сме посветени на детското здравеопазване, като непрекъснато търсим иновативни подходи и решения за подобряване условията. Специален фокус даваме на профилактиката. За да финансираме тази дейност, всяка година организираме пролетен благотворителн бал.

(Още...)