Шести рожден ден и благотворителен бал

2023-04-01, Хотел Маринела, София

На 1 април 2023 г. се проведе традиционният Пролетен благотворителен бал, организиран от Ротари клуб София Триадица, с цел да подпомогне каузата „За здравето на децата ни“.

Организиран с изключителна отдаденост и ентусиазъм, балът имаше за цел да набере средства за закупуване и даряване на необходимо медицинско оборудване за педиатрични отделения в българските болници. Каузата събра широка подкрепа както от местната общност, така и от различни организации, всички нетърпеливи да допринесат за благосъстоянието на малките пациенти.

Акцентът на вечерта беше благотворителен търг, на който щедри дарители и филантропи наддаваха за набор от ценни предмети и преживявания, любезно дарени от фирми и физически лица. Чрез тази вълнуваща проява на доброта и добронамереност беше събрана сума от над 60 000 лв.

Средствата, събрани от благотворителния бал, ще бъдат използвани за закупуване и дарение на медицинско оборудване (веноскопи, монитори, др.) с цел подобрени е на медицински услуги за деца.

С подкрепата на цялата общност, пролетният благотворителен бал пожъна изключителен успех, отразявайки истинския дух на дарителство и единство. Такива събития не само демонстрират силата на колективните действия, но и въплъщават истинската загриженост за благосъстоянието на бъдещото поколение.

Балът е част от постоянните усилия на членовете на Ротари клуб София Триадица да подкрепят и подобряват детското здравеопазване, докоснали и помогнали на десетки хиляди деца в София и страната.

Организаторите и присъстващите на благотворителния бал заслужават похвала за своята отдаденост на благородна кауза, давайки блестящ пример за това как отговорни и добри хора могат да се обединят, за да окажат трайно въздействие върху обществото. Наследството на това събитие ще издържи чрез усмивките на безброй деца, които ще се възползват от подобрените медицински съоръжения и лечения, станали възможни благодарение на техните колективни усилия.

Тъй като приходите попаднат в педиатричните крила на българските болници, надеждата и изцелението, които те носят, ще се простират далеч отвъд границите на самото събитие. Надяваме се пролетният благотворителен бал да служи като вдъхновение и други да продължат да подкрепят инициативи, които подобряват живота на нуждаещите се.

В духа на единство и състрадание, Пролетен благотворителен бал вписа една запомняща се страница в благотворителната история на България, напомняйки на всички ни за дълбокото въздействие, което можем да създадем, когато си подадем ръце за обща кауза. Нека това стоплящо сърцето събитие проправи пътя към едно по-светло и по-здраво бъдеще за децата на България.

Проект

За здравето на нашите деца

Ние сме посветени на детското здравеопазване, като непрекъснато търсим иновативни подходи и решения за подобряване условията. Специален фокус даваме на профилактиката. За да финансираме тази дейност, всяка година организираме пролетен благотворителн бал.

(Още...)