Пролетен благотворителен бал

2023-03-09

Скъпи приятели, Ротари клуб София Триадица ще отпразнува своя шести рожден ден с Пролетен благотворителен бал. Събитието ще се състои на 01.04.2023 г. в х-л Маринела, гр. София.

И тази година каузата на бала ще бъде „За здравето на децата ни“ – тема, по която клубът работи от своето създаване. Благодарение на всички наши приятели и балът ни през 2022 г. успяхме да закупим оборудване на стойност над 50 000 лв. за детските отделения в Айтос, педиатрия на УМБАЛСМ н. Пирогов - София, Враца и Силистра. Предоставихме веноскопи, монитори за наблюдение на жизнени функции със специални накрайници за бебета и деца и портативен ехограф с принтер. Тази година се надяваме с помощта на всички наши специални гости да успеем да допринесем в още по-голяма степен за здравето на децата на България!

Водещ на нашия рожден ден ще бъде Драгомир Драганов, а специално за всички наши гости сме подготвили изпълнение на оперните певци от Швеция Ulf Wiger и Katarina Pilotti. Разбира се, няма да липсват и много други изненади. Очаквайте и нашата традиционна томбола, сред наградите на която са самолетни билети и уикенд почивки. Също така ще организираме и благотворителен търг с предмети с колекционерска и сантиментална стойност. Накратко – забавлението от нас е гарантирано!

Заповядайте да споделим този специален за нас ден и да обединим сили в името на здравето на нашите деца!

Очкаваме Ви на 01.04.2023 г.!

За резервации и информация: Кристина Георгиева тел. 0898717452

Или формата за регистрация

Проект

За здравето на нашите деца

Ние сме посветени на детското здравеопазване, като непрекъснато търсим иновативни подходи и решения за подобряване условията. Специален фокус даваме на профилактиката. За да финансираме тази дейност, всяка година организираме пролетен благотворителн бал.

(Още...)