Ротари клуб София Триадица става на пет години!

Пролетен благотворителен бал с кауза „За здравето на децата ни“

2022-04-16, гр. София, „Астория Гранд Хотел София“

Ротари клуб София Триадица отпразнува своя пети рожден ден с пролетен благотворителен бал на 16.04.2022 г. в „Астория Гранд Хотел София“.

Проектите, засягащи детското здраве са особено ценни за клуба и в центъра на събитието беше най-новата ни кауза в тази сфера наречена „За здравето на децата ни". Целта на инициативата е закупуване на специализирано медицинско оборудване за детски отделения в България. По време на благотворителния бал се проведе търг с наддаване за предмети, предоставени от дарители и организации подкрепящи каузата. С помощта на над 220 гости бе събрана сума, надхвърляща петдесет хиляди лева, която ще бъде използвана за закупуване на медицинско оборудване за детските отделения на МБАЛ във Враца, Силистра и Айтос, a впоследствие и за други медицински заведения. С проекта „ За здравето на децата ни“ се надяваме да внесем светлина в погледа на децата и техните семейства, преминаващи през етапи на болнично лечение и да помогнем на медицинския персонал, полагащ грижи за тяхното оздравяване. Ротари клуб София Триадица искрено благодари на всички, които ни подкрепиха!

Проект

За здравето на нашите деца

Ние сме посветени на детското здравеопазване, като непрекъснато търсим иновативни подходи и решения за подобряване условията. Специален фокус даваме на профилактиката. За да финансираме тази дейност, всяка година организираме пролетен благотворителн бал.

(Още...)