Дарение в Плевен

2023-08-07, Университетска болница Плевен

На 7 август, 2023 г., Ротари клуб София Триадица предостави дарение на Университетската болница в Плевен. То включваше три перфузора, два монитора за жизнени показатели и педиатричен апарат за кръвно налягане.

Нашето скромно дарение е просто жест на признание и уважение към изключителния професионализъм и посветеността, демонстрирани от лекарите и медицинския персонал в болницата в Плевен. Тяхната неизменна ангажираност към грижата за пациентите са вдъхновение за нас в Ротари клуб София Триадица.

Оборудването, което предоставихме, надяваме се, че ще бъде ценно при полагане на грижи за малките пациенти. Перфузорите гарантират точна дозировка на интравенозни лекарства и течности, докато мониторите за жизнени показатели ще играят ключова роля в непрекъснатото наблюдение на пациентите. Педиатричният апарат за кръвно налягане ще помогне в диагностиката на различни състояния и заболявания.

Вярваме, че истинската същност на изключителната здравна грижа е в ръцете на нейните професионалисти. Апаратурата може само да им помогне. Изразяваме нашето най-дълбоко уважение и благодарност към лекарите на болницата в Плевен за отдаденост.

Дарението беше отразено в сайта на болницата.

Проект

За здравето на нашите деца

Ние сме посветени на детското здравеопазване, като непрекъснато търсим иновативни подходи и решения за подобряване условията. Специален фокус даваме на профилактиката. За да финансираме тази дейност, всяка година организираме пролетен благотворителн бал.

(Още...)