Кауза За здравето на децата ни - дарение в УМБАЛСМ Пирогов

2023-02-22, УМБАЛСМ Пирогов

От днес Отделението по педиатрия на УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов”, с ръководител доц д-р Ирен Цочева разполага с неинвазивна система за визуализация на кръвоносните съдове Веноскоп.

Отделението по педиатрия на най-големия спешен център в България е с огромна натовареност. Бебета и дечица от цялата страна биват насочвани там, за да получат бърза и адекватна медицинска помощ. Екипът от лекари, сестри и санитари, работещи в това отделение е в постоянна готовност за прием на спешни и усложнени пациенти, а ние от РК София Триадица сме признателни и благодарни за усилията, които полагат за здравето на децата ни.

Със средства събрани за нашата кауза “За здравето на децата ни” и с помощта на нашите нови приятели от Progress Bulgaria успяхме да закупим този така важен уред. Станете гости на нашия Пролетен благотворителен бал 2023, за да можем заедно да продължим нашата кауза “За здравето на децата ни”.

Очакваме Ви на 1 април в зала София, хотел Маринела.

Регистрирайте се тук.

Проект

За здравето на нашите деца

Ние сме посветени на детското здравеопазване, като непрекъснато търсим иновативни подходи и решения за подобряване условията. Специален фокус даваме на профилактиката. За да финансираме тази дейност, всяка година организираме пролетен благотворителн бал.

(Още...)

Партньори